Tilbage til blog oversigten
torsdag 9. juni 2016 kl. 08:30
TAPAS NYHETER
TAPAS NYHETER

Kr 33 pr. rett på hotellet / kr. 30 pr. rett med catering.

Albondigas, spanske kjøttbollar i tomatsaus

Dadlar med bacon 

Spansk potetomelett (al. egg og melk)

Fylte champignoner 

Saltbakte poteter

Friterte løkringer med aioli (al. hvete)

Andalucia, grillspyd av svinekjøtt (1 pr. pers)

Marinert oliven

Asparges med spekeskinke 

Chorizzio pølse

Gresk salat (al. melk)

Lefserullar med kremost, ruccula og røykelaks (al. hvete og melk)

Blåskjell (al. bløtdyr)

Oliven brød (al. hvete)

Lefserullar med kremost, bladsalat og spekeskinke (al. hvete og melk)

Grillspyd med marinert svinenakke og BBQ-saus 

Vårrullar med chillisaus