Tilbage til blog oversigten
tirsdag 1. august 2017 kl. 07:00
Yoga i vatn 5. oktober
Yoga i vatn 5. oktober

Yoga i vann

I vannet opplever vi kroppen annerledes, yogatrening i vann gir óg mulighet for fleire bevegelser.

Vann gir deg óg en unik støtte som kan hjelpe deg å gi slipp på spenninger og stress. Fokus er på pust, bevegelse, dyp avspenning og tilstedeværelse.

Det varme vannet hjelper musklene å slappe av og vektløsheten gir deg en helt annen opplevelse av kroppen din mens vi trener yoga.

VI vil gjøre øvelser i vann der du blir bedre kjent med pusten din og kan utforske strekkende bevegelser lettere i vann. 

En opplevelse for deg som ønsker meir smidighet, stillhet óg dyp avspenning.

Du lærer forskjellige teknikker og i en tilstand av ro og velvære aktiveres prosesser som hjelper kroppen å helbrede seg selv og skape harmoni.

Vi avslutter med dyp avspenning i varmt vann.

Yoga i vann kan hjelpe deg med :

  • Avspenning, regulere blodtrykk
  • Bedre søvn
  • Smidighet i kroppen
  • Indre ro og harmoni
  • Fokus, konsentrasjon
  • Balansere stoffskifte i kroppen 
  • Smertestillende 
  • Gikt, stive muskler og ledd

I en tid hvor alt beveger seg raskt framover tilbyr Marta Eiríksdóttir yogaleiar i samarbeite med Nordfjord Hotell ein unikk yogakurs som legger til rette for stillhet og ro. Vi tilbyr deg med fire vekers kveldkurs, helsefremmende opplevelser i form av yoga i vann.

Melding fra en av deltakere på kurs:

"Opplevinga mi handlar om å vere i ein kropp som er stiv, ein del smerte og utmattelse. Då er det å få gjere yoga i varmt vatn, med kjensle av "vektløyse", utruleg godt. Oppleving av å meistre øvingar/stillingar igjen, som var enkle å få til før (ikkje i vatn), gjev energi og motivasjon til å stå på med vidare trening. Når vi så får høve til å gå inn i tilnærma meditasjon ved avspenning i vatnet, opplever eg at kroppen gjev slepp på både smerte og spenninger i muskulaturen. Det er fantastisk å kjenne at kroppen kan hjelpe seg sjølv om eg legg til rette for det. Å vere i varmt vatn, få noko instruksjon og støtte i det å finne pusten min og roe ned, gjer utruleg godt. Så takk Marta for at du står føre dette, yoga i vatn!"

Yoga i vann  fire vekers kurs for menn og kvinner

Tid:  torsdager klokken 20:00 til 21:00

Kursstart:  5 okt. kl. 20:00 2017

Pris:  kr. 1 200,-

Påmelding på Nordfjord Hotell tlf. 57 86 33 33

eller send epost