Book her
Ankomst*
Avreise*
Voksne*
Barn (0 - 11 år)
Ankomst*
Avreise*
Voksne*
Barn (0 - 11 år)

Catering

 

Snittar kr. 35,- pr. stk.

Røykelaks og eggerøre  * F, E, G (Kveite) M

Roastbiff og remulade  * G(Kveite), M, E

Reker og majones  * G(kveite), M, S, E

Skinke og italiensksalat  * G(kveite), M

Ost og skinke  * G(kveite), M

Smørbrød kr. 85,- pr. stk.

Jarlsberg og bogskinke  * G(kveite), M

Roastbiff, remulade og sylteagurk  * G(kveite), M, E

Heimerøykt laks med sennepsmajones  * G(kveite), M, SN

Tapas kr. 355,- p.p.

Sopp med parmesan-krem  * M

Sylta tomatar med mozarella  * M, Su

Ostar servert med oliven  * M

Polentakake med soltørkatomatar  * M

Spekemat frå Hellesylt  

Lefserull med røykelaks  * G(kveite), F, M

Lefserull med skinke  * G(kveite), M

Potetomelett med spinat og bacon  * E, M

Kjøttbollar med heit tomatsaus

Glasert langtidsbakt tynnribbe

Bakte småpoteter

Foccacia med Aioli og piska smør  * G(kveite), M, E

Koltbord kr. 295,- p.p.

Spekemat fra Hellesylt

Roastbiff med remulade  * E

Lefserull med skinke  * G(kveite), M

Lefserull med laks  * G(kveite), F, M

Kaldrøyktlaks med sitron og sennepsaus  * F, Sn

Potetsalat med eple

Eggerøre med gressløk  * E, M

Ost med marmelade og rista nøtter  * M, N

Pastasalat med ost og oliven  * G(kVEITE), E, M

Grønn salat

Kylling med brokkoli og blomkålsalat * E

Brød  *G

Piska smør og aiol  * M, Ei

 Har du matallergi eller matintoleranse / Any food allergy or food intolerance?

G=gluten M=melk E=egg S=skalldyr F=fisk P=peanøtter N=nøtter So=soya Sl=selleri Sn=sennep Se=sesam Su=sulfitter Lu=lupiner B=bløtdyr G=gluten

M=milk E=eggs S=shellfish F=fish P=peanuts N=nuts So=soya Sl=celery Sn=mustard Se=sesame Su=sulphites Lu= lupins B=molluscs