Catering
Catering
Snittar kr. 35,- pr. stk.
Røykelaks og eggerøre * F, E, G (Kveite) M
Roastbiff og remulade * G(Kveite), M, E
Reker og majones * G(kveite), M, S, E
Skinke og italiensksalat * G(kveite), M
Ost og skinke * G(kveite), M
Smørbrød kr. 85,- pr. stk.
Jarlsberg og bogskinke * G(kveite), M
Roastbiff, remulade og sylteagurk * G(kveite), M, E
Heimerøykt laks med sennepsmajones * G(kveite), M, SN

Tapas kr. 355,- p.p.
Sopp med parmesan-krem * M
Sylta tomatar med mozarella * M, Su
Ostar servert med oliven * M
Polentakake med soltørkatomatar * M
Spekemat frå Hellesylt
Lefserull med røykelaks * G(kveite), F, M
Lefserull med skinke * G(kveite), M
Potetomelett med spinat og bacon * E, M
Kjøttbollar med heit tomatsaus
Glasert langtidsbakt tynnribbe
Bakte småpoteter
Foccacia med Aioli og piska smør * G(kveite), M, E
Koltbord kr. 295,- p.p.
Spekemat fra Hellesylt
Roastbiff med remulade * E
Lefserull med skinke * G(kveite), M
Lefserull med laks * G(kveite), F, M
Kaldrøyktlaks med sitron og sennepsaus * F, Sn
Potetsalat med eple
Eggerøre med gressløk * E, M
Ost med marmelade og rista nøtter * M, N
Pastasalat med ost og oliven * G(kVEITE), E, M
Grønn salat
Kylling med brokkoli og blomkålsalat * E
Brød *G
Piska smør og aiol * M, Ei

Har du matallergi eller matintoleranse / Any food allergy or food intolerance?
G=gluten M=melk E=egg S=skalldyr F=fisk P=peanøtter N=nøtter So=soya Sl=selleri Sn=sennep Se=sesam Su=sulfitter Lu=lupiner B=bløtdyr G=gluten
M=milk E=eggs S=shellfish F=fish P=peanuts N=nuts So=soya Sl=celery Sn=mustard Se=sesame Su=sulphites Lu= lupins B=molluscs
