Book her
Ankomst*
Avreise*
Voksne*
Barn (0 - 11 år)
Ankomst*
Avreise*
Voksne*
Barn (0 - 11 år)

Restaurant

Ved Nordfjord Hotell har ein ambisjon om å ha beste kvalitet på maten.  Her skal du få smaken av Nordfjord. Vi brukar store ressursar på å setje saman det rette teamet som skal ha ansvar for dette.

Menyane er farga av det naturen byr fram gjennom året, fisk, skaldyr, lam, hjort, grønsaker, frukt og bær. Lokale mattradisjonar er høgt skatta på eit kjøken med kokkar frå fleire land.

Hos oss får du får du kortreist mat med langreist inspirasjon.

Velkommen og velbekomme.

Eller ring på 
57 86 33 33

 - 227,8 KB

 - 235,7 KB

 - 254,1 KB

MENY FREM TIL JUL

JULETALLERKEN 380,- 

Pinnekjøt, svineribbe, pølse, medisterpølse kålrabistappe, surkål, rødkål, kokte poteter, ribbefett og  julesaus    

Inneholder: melk, sulfitt,

 

PINNEKJØTTALLERKEN 380,- 

Pinnekjøt, kålrabistappe, surkål, ribbefett og kokte poteter  

Inneholder: melk, sulfitt 

 

SVINERIBBETALLERKEN 350,- 

Svineribbe, rødkål, surkål, rosenkål,  kokte poteter og julesaus

Inneholder: melk, sulfitt 

 

LUTEFISK 380,- 

2. GONGS SERVERING 65,-

Lutefisk, ertestuing, baconfett, kokte poteter, lefse og flatbrød, smør, sennep, brunost og sirup 

Inneholder: melk, hvete, fisk, sennep

 

RISKREM 85,-

Riskrem med bringebærsaus

Inneholder: melk, mandel

 

MOLTEKREM 115,-

Molter og krem piska tilsammen

Inneholder: melk, hvete, egg

 

KARAMELPUDDING 95,-

Molter og krem piska tilsammen

Inneholder: melk, egg, mandel